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Vegetarian & Vegan Cooking Experience

Piano di Sorrento, ItalienBestandteil der Kollektion „Koch-Entdeckungen“ auf Airbnb

Prüfe vor der Buchung lokale Empfehlungen oder Einschränkungen im Zusammenhang mit COVID-19.

In dieser Region sind Entdeckungen mit persönlichem Kontakt verfügbar. Bitte prüfe und befolge die lokalen Empfehlungen oder Einschränkungen im Zusammenhang mit COVID-19. Erfahre mehr

Koch-Entdeckung mit Giulia

3 Stunden
Italienisch
Bis zu 10 Personen
Wird auf Englisch angeboten

Was ihr unternehmen werdet

Looking for the best Neapolitan Vegetarian and Vegan Cooking Class? Whether you want to master vegan baking or fancy cooking a local Vegetarian Meal, this is the best cooking lesson for a Vegetarian and Vegan diet!
You will be welcomed at the Chef's home as a family, in a typically Neapolitan home.
You will have at your disposal all the necessary tools to face a real hands-on Neapolitan Vegetarian and Vegan cooking lesson. We will start with the preparation of handmade pasta such as tagliolini (pasta) prepared with typical Sorrento cherry Tomatoes sauce, eggplant meatballs and at the end, a tiramisu rich of Neapolitan Espresso coffee.

It will be exciting as well as interesting to be able to understand the secrets of the success of the dishes prepared having so few hours available finding yourself dirty with flour but happy for the hands in dough!

A total of three types of dishes will be prepared (first, second course and dessert). Between one dish and another, appetizers and a good local wine will accompany us.
At the end of the lesson you will begin to taste all that you prepared with Chef before. Join it!
Looking for the best Neapolitan Vegetarian and Vegan Cooking Class? Whether you want to master vegan baking or fancy cooking a local Vegetarian Meal, this is the best cooking lesson for a Vegetarian and Vegan diet!
You will be welcomed at the Chef's home as a family, in a typically Neapolitan home.
You will have at your disposal all the necessary tools to face a real hands-on Neapolitan Vegetarian and Vegan cooking lesson. We will start…

Sicherheit steht bei Giulia an oberster Stelle

Dieser Gastgeber hat sich zur Einhaltung der Sicherheits- und Reinigungsrichtlinien von Airbnb in Bezug auf COVID-19 verpflichtet. Dazu zählen auch die Einhaltung der Richtlinien für räumliche Distanzierung, die Anwendung sicherer Hygienepraktiken und die Gewährleistung, dass alle Teilnehmer eine Maske tragen.
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Was enthalten ist

  • Essen
    Appetizers: Zucchini Flowers and Bruschetta.
    First course: Handmade Gn...
  • Getränke
Ab 63€
/Person
Fr., 25. Sept.
10:00 Uhr - 13:00 Uhr
63€ pro Person
63€ pro Person
Sa., 26. Sept.
10:00 Uhr - 13:00 Uhr
63€ pro Person
63€ pro Person
So., 27. Sept.
10:00 Uhr - 13:00 Uhr
63€ pro Person
63€ pro Person

Lerne Giulia kennen

Gastgeber auf Airbnb seit 2019
  • Identität verifiziert
My name is Giulia, my nickname is CIUCIU. My dad used to call me in this way. In italian language the meaning of this word it means sweet candy :-)
I have been involved in this work for many years, I am a Certified Chef. The kitchen is my passion, and that's where I spend hours and hours because even behind a simple dish if you don't put your heart into it and dedication can never become something awesome, delicious; that's how clients define my dishes!
My greatest pleasure is to introduce the true Neapolitan cuisine, the typical one, rich in authentic fragrances and flavors through a cooking lesson or simply take a seat in my typical Neapolitan home, and let yourself be swept away by those unmistakable smells of dishes cooked by hands experts, giving the possibility to those who have long since left their city to take a dip in their past
My name is Giulia, my nickname is CIUCIU. My dad used to call me in this way. In italian language the meaning of this word it means sweet candy :-)
I have been involved in this work for many years, I am a Certified Chef. The kitchen is my passion, and that's where I spend hours and hours because even behind a simple dish if you don't put your heart into it and dedication can never become something awesome, delicious; that's how clients define my dishes!
My greatest pleasure is to intro…
Um deine Zahlung zu schützen, solltest du niemals außerhalb der Airbnb-Website oder -App kommunizieren oder Geld überweisen. Mehr erfahren
ENTDECKUNGEN AUF AIRBNB
Kochen

Leidenschaftliche Kochprofis

Erlerne traditionelle Rezepte und höre persönliche Geschichten von einheimischen Gastgebern.

In kleiner Runde

Genieße eine Mahlzeit an einem besonderen Ort – vom kleinen Bauernhof bis hin zur geheimen Dachterrasse.

Von Airbnb geprüft

Bei jeder Entdeckung wird überprüft, ob es sich um authentische kulinarische Traditionen handelt.

Wo ihr sein werdet

I will be more then pleased to present you my home, my typical and decidedly Neapolitan cuisine where in every corner of it there is the touch of my typicality. Terraces with panoramic views of the wonderful Sorrento Peninsula.

Aus verfügbaren Terminen auswählen

16 verfügbar
1 / 2
  • Fr., 25. Sept.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • Sa., 26. Sept.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • So., 27. Sept.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • Mo., 28. Sept.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • Di., 29. Sept.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • Mi., 30. Sept.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • Do., 1. Okt.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person
  • Fr., 2. Okt.
    10:00 Uhr - 13:00 Uhr
    63€ pro Person

Ernährungsgewohnheiten

Bei Bedarf kann der Gastgeber die angegebenen Ernährungsbedürfnisse berücksichtigen. Du musst den Gastgeber vor der Entdeckung informieren, wenn du eine Unterkunft benötigst.
Vegan
Vegetarisch

Was du wissen solltest

Stornierungsbedingungen

Jede Entdeckung kann innerhalb von 24 Stunden nach der Buchung oder spätestens 7 Tage vor Beginn storniert und vollständig zurückerstattet werden.

Bedingungen für Gäste

Es dürfen bis zu 10 Gäste mit einem Mindestalter von 18 Jahren teilnehmen.

Weitere Tipps

The cooking lesson includes the creation of pasta with souce, second course and dessert, the tasting of the dish prepared plus a local appetizer prepared directly by the chef.