Zu Inhalten springen

Sausage making Transylvanian old Style

Prüfe vor der Buchung lokale Empfehlungen oder Einschränkungen im Zusammenhang mit COVID-19.

In dieser Region sind Entdeckungen mit persönlichem Kontakt verfügbar. Bitte prüfe und befolge die lokalen Empfehlungen oder Einschränkungen im Zusammenhang mit COVID-19. Erfahre mehr

Entdeckung mit Mihai

5 Stunden
Beinhaltet Essen, Ausrüstung
Bis zu 10 Personen
Wird auf Englisch angeboten

Was ihr unternehmen werdet

I will be waiting for you around noon and after a traditional Transylvanian welcome we will have a tour of the farm where you can admire a small collection of old tools and antiquities. We will have a chat about local products, slow food, cooking history and Transylvanian gastronomy while preparing some delicious sausages, using only meat, spices and salt. Once finished we will cook the sausages and taste them along with some local products, some of which you can be bought before leaving.

Sicherheit steht bei Mihai an oberster Stelle

Dieser Gastgeber hat sich zur Einhaltung der Sicherheits- und Reinigungsrichtlinien von Airbnb in Bezug auf COVID-19 verpflichtet. Dazu zählen auch die Einhaltung der Richtlinien für räumliche Distanzierung, die Anwendung sicherer Hygienepraktiken und die Gewährleistung, dass alle Teilnehmer eine Maske tragen.
Mehr erfahren

Was enthalten ist

  • Essen
    We will be tasting the sausages made during the experience and some traditi...
  • Ausstattung
    We will be providing the meat, casings, local spices and everything needed...
Ab 22€
/Person
Keine Reisedaten verfügbar

Lerne Mihai kennen

Gastgeber auf Airbnb seit 2016
  • Identität verifiziert
I am the owner of Casa din Tioc, a small farm in the Transylvania countryside. I keen on traditional and medieval cooking, trying to bring back to life old culinary recipes (my friends call me The Meat-Man)
I have been cooking since I was little, learning from my parents as everybody cooks in our family and I formally studied gastronomy.
I want to present the old ways of preparing the pig products, especially sausages, which are loved by almost everyone. I also want to re-create the atmosphere in the old days when the family was gathering together for the event of cooking the pig, which was an event with the accent on the family reunion more than the meat and the products themselves. We will also present the advantages of local food and slow cooking (which I am very keen on).
I am the owner of Casa din Tioc, a small farm in the Transylvania countryside. I keen on traditional and medieval cooking, trying to bring back to life old culinary recipes (my friends call me The Meat-Man)
I have been cooking since I was little, learning from my parents as everybody cooks in our family and I formally studied gastronomy.
I want to present the old ways of preparing the pig products, especially sausages, which are loved by almost everyone. I also want to re-create the a…
Um deine Zahlung zu schützen, solltest du niemals außerhalb der Airbnb-Website oder -App kommunizieren oder Geld überweisen. Mehr erfahren

Wo ihr sein werdet

We will spent a bit of time in the fresh country side air taking the tour of the farm, then in the kitchen, preparing some delicious sausages.

Was du wissen solltest

Stornierungsbedingungen

Jede Entdeckung kann innerhalb von 24 Stunden nach der Buchung oder spätestens 7 Tage vor Beginn storniert und vollständig zurückerstattet werden.

Bedingungen für Gäste

Es dürfen bis zu 10 Gäste mit einem Mindestalter von 18 Jahren teilnehmen.

Weitere Tipps

You might get dirty while cooking so kindly take this in consideration when dressing :).