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ONLINE-ENTDECKUNG

Erfahre die Geheimnisse der Sauerteigherstellung

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Erfahre die Geheimnisse der Sauerteigherstellung

113 Bewertungen
Buche und erlebe diese Entdeckung von deinem Computer, Telefon oder Tablet aus.
Dauer
1.5 Stunden
Gruppengröße
Bis zu 10 Personen
Angeboten auf
Englisch
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Englisch

Was ihr unternehmen werdet

Sourdough bread has helped sustain people for 5000 years, but making it is a mystery for most people these days. It's very likely that generations of people in your family kept starter somewhere in their kitchen and I'd like to help you reconnect to that tradition. We'll spend a little over 1 hour together, and I will demystify the sourdough process so you can begin your journey as an urban homesteader in modern times. You'll learn to make your own starter then use it to to make everything from country loafs and biscuits to bagels and pancakes. We'll also be mixing some dough so you can have a fresh loaf later. It's exciting for me to share this process with you, but more importantly, I want you to leave our time together with the understanding of how food unites us. NOTE: The start to end process of bread making is about 6 - 12 hours. Morning classes will have bread the same evening, afternoon and evening classes in the early morning next day, evening classes will have bread in the afternoon on the next day.

Probiere gemeinsam mit anderen etwas Neues aus

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  • Aufmerksame Gastgeber

    Lerne Gastgeber kennen, die ihr Fachwissen teilen und dir Einblick in ihre Welt geben.

  • Aktivitäten in Kleingruppen

    Triff Leute aus der ganzen Welt, während ihr gemeinsam etwas Neues lernt.

  • Schnell und einfach

    Nimm ganz einfach von zuhause aus teil, ohne dich groß vorzubereiten.

Dein Gastgeber

Erfahre mehr über Matt

Matt

Each time I made a fuss over having to pick produce from the garden, my parents would always say "you'll appreciate these fresh flavors one day" - I'd roll my eyes. Having grown up deep in Appalachia, we ate what we grew, baked our bread, and fermented foods for the winter. Soon after college, I moved to the city and quickly realized that the fresh flavors of my childhood were inaccessible. I suddenly understood the value of tradition, so in a nutshell, I became an urban version of Laura Ingles Wilder - with a little more sass. For years, I've explored the proud Appalachia traditions of homesteading and applied them to modern living. Even though I live in one of the largest cities in the world, I still preserve my food, grow many of my vegetables, and bake bread that rivals the fanciest bakeries.

Was du mitbringen solltest

350 g organic white flour (about 3 and 3/4)
1 gallon distilled water (it must be non chlorinated)
1/3 cup Sourdough starter or active dry yeast (If you're a purist, you can order starter online, I like Etsy)
Sea salt (any salt will do, but I suggest going all out and getting fancy)
Food scale (not mandatory but really helpful)
2 large bowls
A towel to wipe your hands
Dutch oven
125 g of organic white or wheat flour
a glass container (like a jar)

So kannst du teilnehmen

Nimm über einen Videoanruf teil
Lade Zoom kostenlos herunter – auf einen Computer oder ein Mobilgerät. Nach deiner Buchung erhältst du eine E-Mail mit einem Link und Informationen dazu, wie du an der Online-Entdeckung teilnehmen kannst.
"I'll be coming to you from the kitchen of my home in Venice Beach, California. You can join us from your kitchen anywhere in the world."
— Matt
Buche für eine private Gruppe
Du möchtest nur mit deiner Familie oder deinen Freunden teilnehmen? Matt bietet die Entdeckung für private Gruppen mit maximal 10 Personen an. Der Preis beginnt bei 110€.

Bewertungen von Gästen

Navigationsabschnitt für Bewertungsseiten

Verfügbarkeit

Beachte bitte Folgendes

Stornierungsbedingungen

Jede Entdeckung kann innerhalb von 24 Stunden nach der Buchung oder spätestens 7 Tage vor Beginn storniert und vollständig zurückerstattet werden.

Hinweise zur Kommunikation

Kommuniziere ausschließlich über Airbnb. Um deine Zahlung zu schützen, solltest du niemals außerhalb der Airbnb-Website oder -App kommunizieren oder Geld überweisen.

Bedingungen für Gäste

Du benötigst eine Internetverbindung und die Möglichkeit, Bild und Ton zu streamen, um teilzunehmen. Einen Link und Informationen dazu, wie du teilnehmen kannst, findest du in der E-Mail mit deiner Buchungsbestätigung. Es dürfen bis zu 10 Gäste mit…

Weitere Tipps

Note - making sourdough is a process that takes several hours and you won't finish the class with a finished loaf. However, you will have one by the end of the day!
Matt
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113 Bewertungen
Ab 14€ pro Person
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