Zu Inhalten springen
Kochkurs

Francescos Kochkurs: Hausgemachte Pasta

Kochkurs

Francescos Kochkurs: Hausgemachte Pasta

32 Bewertungen
Dauer
3 Stunden
Gruppengröße
Bis zu 3 Personen
Mit eingeschlossen
Equipment, Drinks
Angeboten auf
Englisch
Kochkurs

Francescos Kochkurs: Hausgemachte Pasta

Kochkurs

Francescos Kochkurs: Hausgemachte Pasta

32 Bewertungen
Dauer
3 Stunden
Gruppengröße
Bis zu 3 Personen
Mit eingeschlossen
Equipment, Drinks
Angeboten auf
Englisch

Was ihr unternehmen werdet

On this cooking experience, you will embark with me on a journey into some of the finest regional culinary traditions of Italy, peppered with anecdotes about Italian food and grandma's cooking secrets :) You'll see: making your own pasta is not as daunting as you think! And you can take home my recipe too. This class includes dinner at the end of the session as well!! Options: **One-Time Class** Choose from are: a) Home-made Pasta with different types of sauce b) Risotto c) Gnocchi d) Tortino Salato (savory shortcrust pie) For all the recipes, I have vegetarian options as well. **Set of 4 Classes** (Full Course Meal) (Special Discount Available!) 1) Starters: Either Eggplant Millefeuille layered with Gorgonzola and Basil Cream, or Ham and Cheese/Ricotta and Spinach Shortcrust pie alongside Bacon or Veggie Frittata Mini-Muffins 2) Home-Made Pasta or Risotto 3) Entrees: Meatballs, Rosemary Beef Arrosto, Involtini or Roasted Chicken with Lemon and White Wine Sauce. For Vegetarians: Eggplant Parmigiana or Stuffed Peppers 4) Desserts: Crostata (Shortcrust Pie) with Jam or Cream, Tiramisu' or Italian Style Apple Cake Fish Menu available on request at a slightly higher​ budget.

Was enthalten ist

Drinks
I will offer you an Italian wine to pair with the recipe and a delicious Italian appetizer to enjoy during the session.
Equipment
I will also provide all kitchen utensils and the ingredients for the recipe (all super fresh and personally selected!).

Dein Gastgeber

Francesco

Francesco

Ciao! My name is Francesco and I am originally from Modena, the city where the world-famous "aceto balsamico" (balsamic vinegar) comes from and the region where the well known-made pasta making tradition originates (tortellini, ravioli, and tagliatelle to name just a few.) I have always been very passionate about cooking and now that I live in New York I'd like to share my experience and knowledge with you. I worked as a sous-chef for several Italian restaurants for 2 years, both in Italy and The Netherlands, cooking full​l course meals for up to 200 guests. https://www.instagram.com/vittcookingclass/

Fotos von Gästen

Bewertungen von Gästen

Navigationsabschnitt für Bewertungsseiten

Wo ihr sein werdet

The cooking class will take place at my apartment in Manhattan (Hell's Kitchen). It is very accessible via subway on the C/E, 1, and N, W, R trains.

Verfügbarkeit

Wenn du für die gesuchte Zeit keine Verfügbarkeiten siehst, .
Mi., 16. Oktober    Von 11:30 bis 14:30.
90€ pro Person
3 von 3 Plätzen übrig

Bedenke Folgendes

Stornierungsbedingungen

Jede Entdeckung kann innerhalb von 24 Stunden nach der Buchung storniert und vollständig zurückerstattet werden.

Hinweise zur Kommunikation

Kommuniziere ausschließlich über Airbnb. Um deine Zahlung zu schützen, solltest du niemals außerhalb der Airbnb-Website oder -App kommunizieren oder Geld überweisen.

Bedingungen für Gäste

Es dürfen bis zu 3 Gäste ab 18 Jahren teilnehmen.

Amtlicher Lichtbildausweis

Du musst ein Bild von dir machen, das mit dem Foto in deinem Ausweis übereinstimmt. So kann Airbnb bestätigen, wer tatsächlich an der Entdeckung teilnimmt. Du musst diesen Vorgang nur einmal durchführen.

Alkohol

Bei dieser Entdeckung wird Alkohol ausgeschenkt. Alkoholische Getränke dürfen nur von Gästen konsumiert werden, die das gesetzlich vorgeschriebene Mindestalter erreicht haben.

Weitere Tipps

Please let me know your dietary requirements if any and the recipe you want to choose.
Francesco
Kochkurs
Francescos Kochkurs: Hausgemachte Pasta
32 Bewertungen
Ab 90€ pro Person
32 Bewertungen
Ab 90€ pro Person